Uncategorized

Ruladă de miel umplută

1. Într-un castron, bate bine ouăle cu un praf de sare și piper . Adaugă ciupercile și slănina tăiată în cubulețe și înăbușite separat. Pune apoi ciolanul tocat mărunt și pâinea înmuiată în lapte și stoarsă bine. 

2. Compoziția astfel obținută trebuie să fie bine legată. Dacă este prea moale, mai adaugă pâine înmuiată în lapte. 

3. Spală bine carnea și tai-o în așa fel încât să obții o bucată mai mare. Bate-o ușor cu ciocanul pentru șnițele. Condimenteaz-o pe toate părțile cu sare, maghiran și rozmarin. 

4. Pune în mijloc amestecul de ouă și afumătură și rulează. Leagă strâns cu ață de bucătărie. Așază rulada într-un vas termorezistent și stropește cu ulei și vin. 

5. Lasă la cuptor, la foc moderat, 40-50 de minute. Din când în când, stropește cu sosul format în tavă. Servește alături de cartofi nature și varză de Bruxelles înăbușită în unt.

 

credit foto: Photoland/Profimedia

 

Ruladă cu miez de nucă

Poza principala

rulada_de_miel_umpluta_mica.jpg

800 pulpă de miel dezosată

4 felii de pâine

200 ml lapte

4 ouă

100 g slănină 

100 g ciolan afumat

100 g ciuperci 

200 ml vin alb

100 ml ulei

piper

maghiran

rozmarin

sare

 

Ruladă în foitaj

Cum friptura de miel este nelipsită de pe masa de Paște, încearcă de această dată o ruladă deosebită.
Numar de portii
8
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE