Rulada de mozzarella

1. Spala roșiile, taie-le în felii, trage-le în uleiul de masline împreuna cu maslinele și lasa-le sa se înabușe. La final, condimenteaza cu putina sare și stropește cu vin alb.

2. Separat, taie batonul de mozzarella în felii potrivit de groase, pe lungime. Pe fiecare felie, pune câteva frunze de rucola și câte o lingura din amestecul de roșii cu masline. Ruleaza ușor și prinde cu scobitori.

3. Acopera cu folie și lasa la rece aproximativ 30 de minute pentru a se întrepatrunde aromele.

 

Rulouri cu brânză feta

Poza principala

rulada_de_mozzarella_mica.jpg

500 g mozzarella baton

200 g masline fara sâmburi

4-5 rosii

200 g rucola

1 lingura ulei de masline

2 linguri cu vin alb

sare

 

Rulouri în sos de smântână

Un antreu deosebit și foarte apetisant.
Numar de portii
8
Calorii
270
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE