Rulada de pui

Se taie legumele in cubulete si se dau deoparte. Puiul se spala, se taie in cubulete mici. Se caleste puiul in 1-2 lingurite cu ulei vegetal. Apoi se calesc si legumele, se pastreaza calde si se dau deoparte.

In tot acest timp se pregateste aluatul din 1 iaurt, 1 ou, 1 lingura cu faina, apoi se adauga faina integrala cat cuprinde, pe masura ce creste aluatul.

Aluatul, odata preparat, se umple cu compozitia de legume si pui. Se modeleaza o rulada. Marginile trebuie sa fie bine prinse. Rulada se pune intr-o tava termorezistenta, fara sa fie unsa cu grasimi, si se baga in cuptorul incalzit, unde va sta circa 1 ora, la foc mediu.

Se scoate in momentul in care s-a rumenit putin.

Aveti nevoie de: un piept (mediu) de pui, 200 de grame de telina, 200 de grame radacina de patrunjel, 200 de grame de ardei gras, 200 de grame de morcovi, 200 de grame de pastai galbene (fasole), sare, piper, un iaurt cu putine grasimi, 1 ou de gaina si faina integrala.
Un aperitiv consistent si delicios, care va va incanta pe loc. In plus, nu va va retine prea mult timp in bucatarie.
Numar de portii
8
Calorii
Facebook Comments

SanatateAcasa

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE