Ruladă pufoasă cu ciocolată

1. Bate albușurile cu un praf de sare și zahărul. Încorporează gălbenușurile și ciocolata topită și răcorită. 

2. Adaugă făina și amestecă ușor. Compoziţia astfel obţinută, toarn-o într-o tavă unsă și tapetată cu hârtie de copt. 

3. Lasă la cuptor aproximativ 20 de minute. Scoate rulada pe un șervet umed și rulează bine. 

4. După câtea minute, întinde crema de brânză amestecată cu esenţa și mascarpone. Rulează din nou și lasă la rece o oră. 

5. Înainte de a tăia rulada, pudreaz-o din belșug cu zahăr pudră.

 

Ruladă de ciocolată cu fructe

Poza principala

rulada_pufoasa_mica.jpg

100 g ciocolată

3 linguri cu zahăr

4 linguri cu făină

2 ouă

 

Pentru umplutură

200 g cremă de brânză

250 g mascarpone

1 fiolă esenţă de vanilie

 

Ruladă cu ciocolată

Un desert delicios, pe gustul celor mari şi mici.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE