Uncategorized

Rulou de vită umplut cu ciuperci

1.Spală carnea, tamponeaz-o cu un șervet curat, tai-o în două felii. Bate fiecare felie de carne ca pentru șniţele și condimentează-le cu sare și piper.
 
2.Separat, înăbușă în margarină ceapa și ciupercile tocate. Lasă-le pe foc până scade toată zeama lăsată de ciuperci, apoi presară un praf de sare și aromatizează cu pătrunjel.
 
3.Repartizează amestecul de ciuperci pe feliile de carne. Rulează strâns și leagă cu aţă de bucătărie sau prinde din loc în loc cu scobitoare.
 
4.Așază rulourile într-o tavă cu ulei și puţină apă. Lasă-le la cuptor, la foc moderat, până se rumenesc. Din când în când, adaugă apă călduţă.

 

Salata consistenta de legume cu friptura de vita

Poza principala

rulou_de_vita_umplut_cu_ciuperci_mica.jpg

300 g pulpă de vită
50 g ciuperci
40 g cepe
40 g margarină
1 lingură cu pătrunjel
40 ml ulei
sare
piper

 

Bobite delicioase cu friptura de vita

Ușor de preparat, sățioase și foarte sănătoase, rulourile de vită sunt un deliciu.
Numar de portii
2
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE