Rulouri cu brânză feta

1. Spală bine ardeii, șterge-i cu un șervet absorbant, după care rumenește-i pe o tablă încinsă. Pune-i într-un castron, presară un praf de sare și acoperă-i cu un capac. În acest fel se vor curăța mai ușor.

2. Separat, zdrobește brânza feta cu o furculiță și amestec-o ușor cu ceapa verde tăiată rondele. Potrivește gustul de sare și lasă la rece câteva minute să se întrepătrundă aromele.

3. Curăță ardeii de pieliță, cretează-i pe o parte și îndepărtează cu grijă cotorul și semințele. Întinde pasta de brânză și rulează ușor. Prinde cu fire de ceapă și stropește cu ulei de măsline. Așază rulourile pe pat de rucola și stropește cu ulei de măsline în momentul servirii.

Credit foto: Photoland/Profimedia

 

Rulouri din vinete cu legume

Poza principala

rulouri_mica.jpg

3 ardei grași roșii

3 ardei grași galbeni

400 g brânză feta

100 g rucola

1 legătură de ceapă verde

ulei de măsline

piper

 

Rulouri de castraveti

Încearcă o rețetă simplă cu iz mediteranean. Poate fi alegerea perfectă pentru un antreu inedit și rafinat.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE