Rulouri cu carne

1. Taie ceapa cât mai mărunt și călește-o în ulei împreună cu morcovul ras. Adaugă carnea tocată și lasă pe foc să se înăbușe. Din când în când, stropește-o cu vin și apă călduţă.

2. La final, adaugă pasta de tomate și potrivește gustul de sare și piper. Întinde aluatul și taie din el dreptunghiuri potrivit de mari. Pune la bază o lingură din amestecul de carne și rulează ușor.

3. Așază-le într-o tavă unsă și tapetată cu hârtie de copt. Unge aceste rulouri cu carne cu gălbenuș și presară seminţe de susan. Lasă la cuptor, la foc moderat, 30-35 de minute. Servește-le fie calde, fie reci

 

Pacheţele cu varză

Poza principala

rulouri_cu_carne_mici.jpg

400 g aluat foitaj

500 g amestec de carne tocată

1 ceapa

1 morcovi

2 linguri cu pastă de tomate

1 galbenus

1 ceşcuţă cu vin alb

susan

ulei

sare

piper

 

Plăcintă cu carne

Servite calde sau reci, rulourile cu carne sunt la fel de gustoase si binevenite.
Numar de portii
8
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE