Rulouri cu cireșe

1. Freacă gălbenușurile cu jumătate din cantitatea de zahăr și cinci linguri cu apă fierbinte. Bate spumă albușurile cu restul de zahăr.

2. Amestecă făina cu un praf de sare și praful de copt și încorporează în crema de gălbenușuri. Amestecă bine și, la final, adaugă spuma de albușuri, amestecând de sus în jos.

3. Toarnă compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și dă-o la cuptorul încins pentru 12-15 minute. Când este gata, lasă să se răcească și îndepărtează cu atenție hârtia.

4. Scoate sâmburii de la 300 g de cireșe. Bate spumă 400 ml de frișcă și încorporeaz-o în crema de brânză îndulcită cu zahărul pudră. Adaugă gelatina pregătită conform instrucțiunilor de pe ambalaj. 

5. Unge cu gem foaia de pandișpan și întinde deasupra crema de brânză și frișcă și pune cireșele fără sâmburi. Rulează cu atenție și dă la rece.

6. Taie felii potrivit de groase și decorează-le cu restul de frișcă bătută bine (50 ml) și câte o cireașă. Poftă bună!

 

Credit foto: Photoland/Profimedia

 

Ruladă vanilată

Poza principala

rulorui_cu_cirese_mica.jpg

4 ouă

180 g zahăr 

200 g făină

1/3 pachet cu praf de copt

400 g cireșe

450 ml frișcă lichidă

50 g zahăr pudră

1 pachet cu zahăr vanilat

400 g brânză de vaci

4 foi de gelatină

200 g gem de cireșe

sare

 

Ruladă pufoasă cu ciocolată

Răcoritoare și dulci atât cât trebuie, un adevărat răsfăț de vară.
Numar de portii
8-10
Facebook Comments


Mariana.F

Comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE