Uncategorized

Rulouri cu marmelada

Se face un aluat din faina, unt, branza de vaci, zahar, sare si bicarbonat. Se framanta pana cand se omogenizeaza bine, apoi se intinde o foaie ca pentru taitei, din care se decupeaza dreptunghiuri.

Se ung cu marmelada, se fac sul si se pun in tava. Se ung cu ou batut si se presara cu zahar. Se coc in cuptor, la foc moderat. Sunt gata cand incep sa se rumeneasca.

Revista BUCATARIA DE AZI

Poza principala

rulouri_cu_marmelada400.jpg

150 g branza de vaci
150 g unt
150 g faina
2 linguri rase cu zahar
un praf de sare
un varf de lingurita cu bicarbonat
300 g marmelada
un ou

Un desert foarte usor de preparat, care ne scoate din incurcatura cand nu stim ce „dulce” sa gatim.
Numar de portii
4
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE