Rulouri cu pesto de anghinare si fasole verde

1. Amesteca anghinarea cu doua treimi din alunele de padure, usturoiul, oregano, doua treimi de patrunjel si uleiul de masline. Pune amestecul la blender pana se formeaza o pasta groasa. Adauga doua treimi din parmezan si asezoneaza cu sare.

2. Pune o oala mare cu apa la fiert. Pune sare din belsug. Pune fasolea verde si las-o sa fiarba doua minute. Scoate fasolea verde din apa si las-o deoparte.

3. Adauga o lingura de ulei de masline in apa clocotita, apoi introdu foile de lasagna, conform instructiunilor de pe ambalaj. Scoate-le si tine-le sub apa rece.

Salata de ton cu fasole verde

4. Intinde foile in linie pe prosoape curate si toarna pesto. 

5. Aranjeaza cateva pastai de-a lungul fiecarei foi si ruleaza. 

6. Aranjeaza rulourile pe o tava de copt unsa cu ulei si tine-le la cuptor 5-7 minute, pana devin aurii si sunt patrunse.

7. In acest timp, prajeste usor alunele ramase intr-o oala.

8. Serveste rulourile impreuna cu alunele prajite, cu restul de patrunjel si cu zeama de lamaie. Imprastie parmezanul deasupra.

Supa de fasole verde

Poza principala

h_01062112.jpg

400g anghinare in saramura

100g de alune de padure

O capatana de usturoi, strivit

O jumatate de lingurita de oregano uscat sau o lingurita de oregano proaspat tocat

30g de patrunjel italian tocat

3 linguri de ulei de masline

75g de parmezan, proaspat ras

Sare de mare si piper negru

180g de fasole verde

8 foi de lasagna

Pentru servire: zeama de lamaie

O gustare delicioasa de rulouri cu pesto si fasole verde, ideala pentru un meniu vegetarian, dar si o optiune pentru cei care vor sa ia o pauza de la preparatele din carne. Nu-ti ia mult timp si vei primi recomandari foarte bune de la prietenele tale.
Numar de portii
2-4
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE