Rulouri cu sos pesto

1. Spala bine frunzele de busuioc și tamponeaza-le cu un prosop uscat. Pune-le într-un mojar. Adauga sare, apoi cateii de usturoi și zdrobește totul în mojar sau în blender.

2. Toarna treptat ulei de masline. Adauga zeama de lamâie, parmezanul ras și alunele zdrobite. Amesteca energic pâna obtii o pasta omogena.

3. Pe fiecare felie de șunca de Praga, pune frunze de rucola, fâșii de ardei gras și felii de roșie. Ruleaza ușor și așaza-le pe un platou. Toarna deasupra sosul pesto și pastreaza-le la rece pâna la servire.

 

Știai? Sosul pesto este considerat unul din cele mai vechi sosuri, având la baza uleiul de masline

 

Rulouri cu sunca si mascarpone

Poza principala

rulouri_mica.jpg

300-400 g șunca de Praga

200 g rucola

1 ardei grasi rosii

1 ardei grasi galbeni

3 rosii

 

Pentru sos:

5 caței de usturoi

200 g parmezan

1 lamâie

100 g alune prajite

100 ml ulei de masline

200 g busuioc

piper

sare

 

Rulouri de castraveti

Antreuri fine și delicate pentru musafiri cu ștaif.
Numar de portii
4
Calorii
230
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE