Uncategorized

Rulouri de castraveti

1. Într-un vas, pune brânza la desărat, după care paseaz-o cu furculiţa sau trece-o printr-o sită.

2. Adaugă smântâna, brânza de vaci, untul şi un praf de sare şi piper. Amestecă energic până obţii o cremă omogenă.

3. Pune apoi ceapa tocată mărunt şi usturoiul zdrobit. Lasă la rece 15 minute. Între timp, spală castraveţii, şterge-i cu un şervet, după care taie-i în felii, pe lungime, potrivit de groase.

4. Condimentează-le cu sare şi piper. Pe fiecare felie de castravete pune câte 1-2 linguri cu cremă de brânză şi rulează uşor.

5. Prinde fiecare rulou cu scobitoare şi lasă la rece până sosesc musafirii.

 

Coșulețe cu cremă de brânză

Poza principala

rulou_mic.jpg

2 castraveti

200 g brânză de vaci

400 g brânză telemea

1 lingură cu unt

200 g smântână

1 ceapă

3 căței de usturoi

sare

piper

 

Bruschete cu cremă de brânză

Un antreu rapid și foarte gustos.
Numar de portii
6
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE