Rulouri de lasagna cu ricotta

1. Prefierbe foile de lasagna în apă cu sare pentru 5-6 minute. Scoate-le și pune-le în apă rece.

2. Amestecă ricotta cu o mână de frunze de rucola, rozmarin, sare și piper după gust.

3. Taie foile de lasagna în două, unge-le cu crema de ricotta, pune deasupra câte o felie de șuncă și rulează strâns. Așază rulourile într-o tavă termorezistentă unsă cu puțin unt. 

4. Topește restul de unt, adaugă făină și diluează cu laptele călduț. Amestecă pentru a nu se forma cocoloașe, pune un praf de sare, piper și nucșoară (dacă-ți place gustul).

5. Toarnă sosul peste rulouri și dă la cuptor pentru 25 de minute. Servește aceste rulouri de lasagna cu ricotta alaturi de o salată verde și un pahar cu vin alb.

credit foto: Photoland/Profimedia

 

Lasagna cu broccoli

Poza principala

rulouri_mica.jpg

9 foi de lasagna

400 g ricotta

200 g șuncă

200 ml lapte

2 linguri cu unt

1 lingură cu făină

rozmarin verde

rucola

piper măcinat

nucșoară (opțional)

sare

 

Paste cu somon

O combinație grozavă de rulouri pe care o poți încerca fie la masa de prânz, fie la o cină în familie.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE