Rulouri de porc cu brânză și porumb

1.Într-un castron, freacă energic brânza de capră cu gălbenușul și busuiocul tocat. Adaugă porumbul scurs.

2.Separat, taie din bucata de carne 8 felii potrivit de groase. Bate-le ușor cu ciocanul pentru șnițele și condimentează-le cu sare și piper. 

3.Pe fiecare bucată de carne, pune câte o lingură din amestecul de brânză. Rulează-le ușor și leagă-le cu sfoară.

4.Rumenește rulourile într-o tigaie cu puțin ulei. Scoate-le pe un platou, iar în grăsimea rămasă adaugă făina. 

5.Stinge cu supa legume și sosul de roșii. Lasă să fiarbă, la foc mic, aproximativ 15 minute. Servește rulourile alături de legume înăbușite în unt și sosul din tigaie.

Credit foto: Photoland/Profimedia

 

Ruladă în foitaj

Poza principala

rulouri_mici.jpg

800 g pulpă de porc 

100 g porumb din conservă

200 g brânză de capră

1 gălbenuș 

300 ml supă de legume

2 linguri de făină 

1 lingură cu busuioc tocat

 

1 lingură cu sos de roșii

3 linguri de ulei

sare

piper

 

Rulada de porc cu ghimbir

O combinație perfectă de arome si gusturi, ce merită încercată la masa de prânz ori la cină.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE