Uncategorized

Rulouri de pui cu sos de smântână

1.Bate un pic fileurile de pui, apoi dă-le cu srae şi piper şi asezonează-le cu verdeaţa. Pune pe fiecare felie de pui câte o felie de bacon şi rulează. 

2.Prinde cu scobitori, apoi dă rulourile prin ou, făină şi pesmet şi aşază-le într-o tavă unsă cu unt, dar în aşa fel încât să nu se atingă. Împrăştie peste rulouri restul de unt, apoi dă la cuptorul bine încins. 

3.Lasă-le câteva minute, până se auresc. Toarnă acum smântâna, peste rulourile de pui, şi mai lasă la cuptor, acoperit, încă 15 minte. 

4.Îndepărtează capacul şi mai coace 10 minute, pentru „faţă“. Serveşte aceste rulouri de pui cu sos de smantana fierbinţi, cu un pahar cu vin alb.

credit foto: Photoland/Profimedia

 Strudel cu piept de pui

 

Poza principala

rulouri_de_pui_mici.jpg

600 g piept de pui tăiat felii 

2 linguri de chives (sau cozi de ceapa verde) şi mentă tocate mărunt

80 g bacon

80 g făină 

1-2 ouă 

3-4 linguri cu pesmet

50 g unt 

200 ml smântână pentru gătit

sare

piper negru măcinat

 

Rulouri de pui cu migdale si caise

Apetisante, extreme de decorative şi foarte uşor de preparat, rulourile de pui sunt foarte nimerite pentru mesele de sărbătoare.
Numar de portii
4
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE