Rulouri de spanac si bacon

1. Opariti spanacul pentru 2 minute, apoi scurgeti-l si clatiti-l cu apa rece. Tocati-l si puneti-l deoparte.

2. Prajiti baconul. Scoateti-l din tigaie, pastrand grasimea scursa, apoi adaugati ceapa si caliti-o pana se inmoaie. Puneti ceapa peste bacon, adaugand si patrunjelul, apoi branza cottage si cea feta. Bateti 2 oua si adaugati-le in amestec. Puneti si spanacul, apoi amestecati bine. Potriviti de sare si piper.

3. Taiati 6 dreptunghiuri din aluat. Intindeti umplutura de spanac si bacon pe fiecare dreptunghi. Bateti oul ramas si ungeti marginile aluatului. Impaturiti aluatul in forma de rulou. Asezati rulourile intr-o tava unsa cu unt, apoi dati-le cu putin ou batut. Coaceti 20 de minute, pana cand se rumenesc.

Poza principala

h_01575951_mica.jpg

600 g spanac
250 g bacon, taiat
1 ceapa, tocata
125 g branza cottage
125 g branza feta
60 g patrunjel, tocat
3 oua
2 pachete aluat de foitaj
salata si sos tomat, pentru servire

Un aperitiv excelent pentru o ocazie speciala.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE