Rulouri de vita Milano

Potriviti cuptorul la 190 de grade.

Bateti fripturile, dupa ce le-ati acoperit cu putina folie de plastic. Puneti pe fiecare bucata de carne cate o felie de sunca.
Separat, amestecati usturoiul cu salamul, ouale, stafidele, parmezanul, patrunjelul, oregano, nucsoara, sarea si piperul. Impartiti toata compozitia pe bucatile de carne si sunca.

Rulati fiecare bucata de carne si legati-o cu putina sfoara alimentara subtire. Puneti apoi rulourile intr-o tava unsa cu unt. Turnati zeama de vita si vinul si adaugati frunzele de dafin.

Acoperiti si dati la cuptor pentru 1 ora.

Scoateti rulourile pe un platou. Turnati lichidul ramas in tava intr-o tigaie, apoi adaugati vinul rosul si aduceti la fierbere.

Amestecati pesmetul cu putina apa, apoi turnati-l in tigaie, amestecand pana obtineti un sos fin.

Separat, caliti spanacul si puneti-l in farfurii. Taiati rulourile de vita si asezati-le pe deasupra, apoi turnati putin sos rosu.

Poza principala

rexfeatures_524473h_mica.jpg

8 fripturi subtiri de vita (muschi sau vrabioara)
8 felii sunca
1 catel de usturoi, curatat si zdrobit
70 g salam Milano, taiat cubulete
2 oua fierte, taiate
90 g stafide
30 g parmezan
3 linguri patrunjel, tocat
1/2 lingurita nucsoara
1/2 lingurita oregano
sare si piper negru proaspat macinat
1 cubulet de unt
300 ml zeama de vita
300 ml vin alb sec
2 frunze de dafin
2 linguri vin rosu sec
1 lingura pesmet
1 kg spanac

Iata o idee gustoasa pentru prepararea carnii de vita.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE