Rulouri din piept de pui

rulouri_din_piept_de_pui_fotolia_34119130_subscription_xl.jpg_c_bananka_-_fotolia.com_mica

1. Spală pieptul de pui, taie-l în felii nu foarte subțiri și bate-le ușor cu ciocanul. Condimentează-le cu un praf de sare.

2. Pe masa de lucru, așază baconul tăiat în felii subțiri. Pe fiecare felie, pune o bucată de piept de pui. În mijloc,  așază un bastonaș de cașcaval.  Rulează cu grijă și prinde cu scobitoare.

3. Așază rulourile într-o tavă termorezistentă unsă cu ulei.  Stropește cu puțină apă și vin și lasă la cuptor, la foc moderat, 45 de minute. Din când în când, stropește-le cu sosul format în tavă.

 

Sugestie. Alege un sortiment de cașcaval mai tărișor ori folosește parmezan, pentru că se topește mai greu!

credit foto: © bananka – Fotolia.com

Rulouri de pui cu spanac

Poza principala

rulouri_din_piept_de_pui_fotolia_34119130_subscription_xl.jpg_c_bananka_-_fotolia.com_mica.jpg

1 piept de pui

100 g bacon

1 ceșcuță cu vin

200 g cașcaval

ulei

sare

 

Rulouri de pui cu sos de smântână

Fie că le servești ca antreu, fie ca fel principal, rulourile din piept de pui sunt fragede și gustoase.
Numar de portii
2-3



Comentarii

comentarii

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

Articole recente

PUBLICITATE