Rulouri din vinete cu branza de capra

1. Feliaza vinetele subtire si egal, cu o grosime de aproximativ 7mm. Unge-le cu ulei de masline si prajeste-le pe ambele parti intr-o tava grill. Dupa ce se racesc asezoneaza-le cu sare si piper.

2. Intinde feliile de vinete si plaseaza cate o bucata de branza de capra pe fiecare, cate o frunza de busuioc si cateva frunze de voinicica. Asezoneaza cu sare si piper, ruleaza fiecare felie si apasa tare.

3. Pune rulourile din vinete cu branza de capra intr-o cutie ca sa nu se desfaca. Acopera-le cu folie si pune-le la frigider timp de 12 inainte de servire. Se servesc cu arpagic taiat si stropite cu otet. Aceasta reteta merge de minune si in perioada Craciunului.

Vinete umplute cu pui si cascaval

Poza principala

h_01279976.jpg

2 vinete rotunde medii, deschise la culoare, evita-le pe cele violet inchis

Ulei de masline

100g de branza proaspata de capra

10-12 frunze de busuioc

Un manunchi de frunze de vionicica

Pentru servire: otet

Arpagic taiat

Pregateste rulourile din vinete cu o noapte inainte sa mergi la picnic, intrucat acestea trebuie tinute la frigider 12 ore inainte de servire.
Numar de portii
10-12
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE