Rulouri în sos de smântână cu paste

1. Taie pieptul de pui în patru felii și bate-le ușor cu ciocanul pentru șnițele. Condimentează-le cu sare și piper.

2. Pe fiecare bucată de carne pune câte o felie de șuncă, un bastonaș de mozzarella și un fir de mărar. Rulează cât se poate de strâns și prinde cu scobitoare. Rumenește-le în ulei pe toate părțile.

3. Separat, călește ceapa tocată mărunt în untul topit. Adaugă smântâna și pesmetul. Toarnă vinul, după care pune roșiile și mărarul tocat fin. Presară un praf de sare și piper și lasă să fiarbă, la foc mic. 

4. Când sosul capătă consistență pune rulorile de pui și mai lasă cel mult cinci minute pe foc. Serveşte rulourile cu pastele fierte separat si trase în unt.

Credi foto: Photoland/Profimedia

 

Pui marocan

Poza principala

rulouri_mica.jpg

600 g piept de pui

100 g mozzarella

4 felii de șuncă

1 legatură de mărar

4 linguri cu ulei

100 g paste tip spaghete

50 g unt

sare

piper

 

Pentru sos:

250 ml smântână pentru gătit

100 ml vin alb

50 g roșii cherry

1 ceapă

4 linguri cu unt

2 linguri cu pesmet

2 linguri cu mărar tocat

 

 

Piept de pui cu sos de smântână

Transformă banalele rulouri de pui într-un preparat rafinat.
Numar de portii
4
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE