Rulouri spaniole de vită

1.Taie ouăle şi castraveciorii în făii lungi, iar ceapa rondele. Taie marginile fripturilor de vita (bătute subţire), să nu se strângă la copt, apoi taie fripturile în două. 

2.Sărează şi piperează fiecare bucată de carne, apoi unge-le cu muştar pe o parte. Aşază deasupra făşii de castravecior şi felii de ou, făşii de cărnăcior şi rondele de ceapă. Rulează cu grijă şi leagă strâns cu aţă alimentară.

3.Căleşte restul de ceapă în ulei cu un praf de sare, iar când ceapa a devenit translucidă, pune şi rulourile de vită tăvălite prin făină şi scuturate.  Când s-au rumenit pe toate părţile, dă focul mic, stinge cu supă, apoi mai toarnă supă cât să ajungă aproape de jumătatea rulourilor. 

4.Amestecă uşor sosul, acoperă şi lasă să fiarbă la foc mic 35-40 de minute. Serveşte rulourile spaniole de vită cu piure sau cartofi natur, orez sau găluşti de făină şi brânză.

Credit foto: Photoland/Profiemdia

 

Sfat. Ai mare grijă ce fel de carne cumperi: să nu fie prea bătrână (prea închisă la culoare), pentru că va fierbe foarte greu.

 

Friptură de vită în sos de bere

Poza principala

fileuri_mici.jpg

4 fripturi de vită

6-7 castraveciori muraţi mici

1 ceapă 

1-2 linguri muştar clasic

2 ouă fierte 

1 linguriţă cu făină

cârnăcior sau alt fel de mezel afumat

slăninuţă 

supă de carne (sau apă)

piper negru măcinat

sare

ulei

 

Tocană de vită cu ceapă şi vin

Săţioase şi gustoase, rulourile de vită pot fi servite la fel de bine la prânz sau seara.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE