Săculeţi cu pui și ciuperci

 

1. Amestecă toate ingredientele de clătite și bate-le până ce obţii o pastă de consistenţa unei smântâni subţiri. Ia cu polonicul din această compoziţie și coace clătite într-o tigaie unsă cu ulei.

2. Separat, toacă mărunt ceapa și călește-o în ulei (pune deoparte câteva frunze de ceapă verde). Adaugă pieptul de pui tăiat în cubuleţe. Lasă-le să se înăbușe, pune apoi ciupercile feliate. La final, adaugă o linguriţă cu pastă de tomate și mărarul tocat.

3. Umple clătitele cu amestecul de ciuperci și strânge deasupra foaia de clătită încât să obţii un săculeţ. Leagă săculeţii cu firele de ceapă puse deoparte.

 

Clătite cu spanac

 

Poza principala

saculei_mici.jpg

500 ml lapte

500 g făină

3 ouă

1/2 de lingurițe cu sare

 

Pentru umplutură:

500 g ciuperci

1 piept de pui

2 legături de ceapă verde

1 lingură pastă de tomate

1 legătură de mărar

ulei

 

Clătite de hrișcă

Un antreu deloc sofisticat, dar foarte arătos și gustos.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE