Salam de biscuiti

Pune biscuitii intr-o tava de cuptor si lasa-i zece minute la foc potrivit, pana devin crocanti. La fel procedeaza cu alunele, dupa care le dai prin masina de tocat sau le maruntesti cu ajutorul unui sucitor.

Topeste intr-un vas margarina, adauga laptele de soia (poti folosi chiar unul cu gust de vanilie), zaharul si cacaua cernuta. tine pe foc mic pana se topeste zaharul.

Separat, intr-un vas mai adanc, pune alunele zdrobite si biscuitii racoriti. Toarna siropul caldut (nu fierbinte!), visinata si fructele.

Omogenizeza cu atentie, rastoarna compozitia pe o folie de plastic si ruleaza. Da acest salam de biscuiti la rece si serveste de preferat dupa 5-6 ore sau chiar a doua zi.

Prajitura cu biscuiti

Revista Femeia de Azi

Poza principala

salam_biscuiti_mica.jpg

1 kg biscuiti simpli
1 l lapte de soia
1 pachet cu margarina
12 linguri cu zahar
5-6 linguri cu cacao
3-4 linguri cu visinata de casa
1 cescuta cu visine din alcool
200 g alune fara sare

Pentru o aroma deosebita, adauga in compozitia salamului de biscuiti 2-3 linguri cu unt de arahide.
Numar de portii
10-12
Facebook Comments

Admin

Comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE