Salată bulgărească

1. Taie cuburi roșiile, castravetele și ardeii. 

2. Pune deasupra ceapa și pătrunjelul tocate, sare, oțet și ulei după gust. Amestecă ușor.

3. Împarte salata în farfurii și servește cu brânză rasă deasupra și frunze proaspete de busuioc.

Sugestie. După gust, mai potți adăuga în salată și măsline negre.

 

Salată de mozzarella

Poza principala

salata_bulgareasca_mica.jpg

4 roșii

1 castravete mai mare

2 ardei grași verzi

2 linguri cu pătrunjel verde

1 ceapă mare 

250 g brânză telemea

frunze de busuioc

ulei de măsline

oțet

 

Salată Caprese

Fie că o servești la prânz sau la cină, salata bulgărească (Shopska) este la fel de sățioasă și gustoasă.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE