Uncategorized

Salată caldă cu gnocchi

1.Fierbe cartofii în coajă, în apă cu sare. După ce s-au răcorit puţin, decojește-i și zdrobește-i bine.
 
2.Adaugă oul și făina în ploaie și un praf de sare și piper. Din toate aceste ingrediente, frământă bine un aluat.
 
3.Modelează din aluat suluri de grosimea unui deget. Taie bucăţi de 5 cm lungime. Pune-le să fiarbă în apă cu sare 3-4 minute, după care scurge-le bine.
 
4.Amestecă-le într-un castron cu roșiile tăiate felii. Pune ceapa, călită separat împreună cu kaizerul tăiat fâșii.
 
5.Servește salata cât este caldă și aromatizează cu verdeaţă.

Poza principala

salata_calda_cu_gnocchi_mica.jpg

Pentru gnocchi
    4 cartofi
    1 ou
    300 g făină
    piper
    sare
Pentru salata
    2 roşii
    200 g kaizer
    1 ceapă
    pătrunjel
    ulei

Salată caldă cu gnocchi este sățioasă și este perfectă pentru masa de prânz și, unde mai pui că e și simplu de preparat.
Numar de portii
4
Calorii
345
Facebook Comments


iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE