Salată caldă de creveţi

1.Spală bine creveţii, șterge-i cu un șervet, după care prăjește-i în 50 g unt, la foc iute, amestecând continuu.
 
2.Adaugă coniacul și mai lasă 1-2 minute, până când acesta se evaporă. Scoate creveţii într-un castron și stropește-i cu oţetul balsamic.
 
3.Separat, călește ceapa tocată în restul de unt. Adaugă ardeiul tăiat cubuleţe și dovlecelul felii și un praf de sare. Lasă să se înăbușe puţin.
 
4.Adaugă legumele peste creveţi, amestecând ușor. Potrivește gustul de sare și aromatizează cu mărarul tocat fin.

Poza principala

salata_calda_de_creveti_mica.jpg

350 g creveţi decorticaţi
1 ceapă
1 dovlecel
1 ardei gras
100 g unt
2 linguri cu coniac
1 legătură de mărar
1 lingură cu oțet balsamic
sare

O rețetă delicioasă, gustoasă, simplu de făcut și foarte hrănitoare.
Numar de portii
1
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE