Salata Capri calda

Incalziti cuptorul la 180 de grade. Puneti otetul, zaharul si anasonul intr-o tigaie si inabusiti-le la foc mic pentru 15 minute sau pana cand lichidul a scazut la jumatate.

Taiati partea inferioara a rosiilor (ca sa stea vertical). Infasurati fiecare rosie in cate doua felii de sunca si prinde-le cu scobitori. Puneti-le intr-o tava si stropiti-le cu ulei de masline. Potriviti de sare si piper. Coaceti pentru 20 de minute sau pana cand sunca s-a rumenit.

Rupeti mozzarella in bucatele deasupra unui platou, apoi taiati frunzele de busuioc, presarandu-le peste branza. Asezati rosiile calde, turnati sosul de anason si serviti cald.

Poza principala

h_01335277_mica.jpg

100 ml otet balsamic
30 g zahar brun
2 bucati anason
2 rosii
4 felii sunca
15 ml ulei de masline
sare si piper negru proaspat macinat
150 g branza mozzarella
o mana frunze de busuioc

Rosii coapte cu sos de anason, un preparat sofisticat, dar usor de pregatit.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE