Salata consistenta de legume cu friptura de vita

Dressingul: Amestecati toate ingredientele intr-un castron si asezonati dupa gust.

Salata: Incalziti putin ulei intr-o tigaie mai mare si prajiti friptura, in etape, la foc mare. Asezonati cu sare si piper. Adaugati carnea peste dressing si lasati deoparte.

Amesecati morcovii, varza, ardeiul, ceapa, ananasul, semintele de susan, si taiteii cu carnea si dressingul. Pentru mai multa consistenta, daca credeti ca este nevoie, adaugati salata peste taitei si amestecati.

Serviti garnisit cu busuioc proaspat sau coriandru.

Poza principala

h_01418245_mica.jpg

Dressing:
5 ml sos Worcester
30 ml ulei de masline
10 g zahar brun
15 ml sos de soia
5 mg ghimbir macinat
1 fir lemongrass, taiat fin
sare si piper negru proaspat macinat
Friptura si legumele:
ulei pentru prajit
500 g friptura de vita, taiata fasii
sare si piper negru proaspat macinat
2 morcovi, taiati julienne
8 cepe verzi, taiate
1 ardei gras, taiat julienne
100 g ananas, cubulete
80 g seminte de susan
100 g varza rosie, taiata
250 g taitei, fierti (optional)
busuioc sau coriandru, pentru garnisire

Secretul acestei salate este sa prajiti carnea atunci cand tigaia este foarte incinsa. Nu o lasati foarte mult, caci se va usca. O friptura de vita buna trebuie sa fie putin roz in centru si extrem de suculenta.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE