Salata cu capsuni si portocale

1. Pune toate ingredientele pentru sos într-un borcan cu capac și amestecă bine.

2. Curăță căpșunile și portocalele și taie-le felii. Așază-le pe o farfurie întinsă.

3. Presară deasupra brânza de capră sfărâmată, coaja de portocală și frunze de mentă sau busuioc, după gust.

4. Toarnă sosul deasupra salatei cu căpșuni și portocale în momentul servirii.

 

Sugestie. Căpșunile sunt mult mai gustoase și aromate dacă sunt servite la temperatura camerei.

credit foto: © AGfoto – Fotolia.com

Millefeuilles

Poza principala

salata_cu_capsuni_fotolia_65757396_subscription_l.jpg_c_agfoto_-_fotolia.com_mica.jpg

300 g căpșuni

2 portocale

200 g brânză de capră

coajă rasă de portocală

frunze de mentă sau busuioc

 

pentru sos:

2 linguri cu ulei de măsline

1 linguriță cu miere

1 linguriță cu oțet de zmeură (sau alb)

1 ceapă mică tocată mărunt

1 linguriță cu muștar de Dijon (opțional)

sare

piper

 

Briose cu gem de capsuni

Rapid de pregătit, răcoritoare și energizantă, salata cu capsuni si portocale este o gustare grozava.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE