Salata cu cartofi si sos de iaurt

Speli cartofii si ii lasi in apa clocotita in jur de 20 de minute, la foc mic. Ii pui deoparte, sa se raceasca. Speli dovleceii, ii cureti si ii tai in felii de 5 cm, apoi ii fierbi in jur de 5 minute in apa clocotita cu sare.

Salata cu iaurt de casa

Tai in patru cartofii cu coaja. Pui cartofii, ardeiul si dovleceii intr-un vas, amesteci si dregi cu sare si piper. Presari deasupra 3 linguri cu ulei de masline. Cureti usturoiul, il presezi in iaurt, adaugi sare si piper.

Maruntesti branza de oaie si o pui sub legume. Torni sosul de iaurt peste salata si servesti presarat din plin cu patrunjel.

Merluciu cu topping de iaurt

Sursa: Revista FEMEIA.

Poza principala

salata-de-cartofi-cu-sos-de-iaurt400.jpg

8 cartofi
3 dovlecei
1 ardei rosu
5 linguri cu patrunjel tocat
100 g branza de oaie
400 g iaurt grecesc din lapte de oaie (6-8% grasime)
(se poate inlocui cu iaurt de casa)
1 catel de usturoi
sare, piper macinat
ulei de masline

Aceasta salata cu iaurt de casa cu influente grecesti este extrem de satioasa.
Numar de portii
4
Facebook Comments


cmanager

Comentarii

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE