Salată cu chiftele picante

1.Toacă pulpele de pui. Adaugă oul, chimen și piper măcinat, sare după gust și puțin pesmet, dacă e nevoie. Formează mingiuțe din amestecul de carne. Prăjește chiftelele la foc mic pe ambele părți.

2.Spală frunzele de salată, scurge de apă și rupe-le. Curăță ardeii, ceapa și morcovii. Taie legumele fâșii. Amestecă legumele cu mugurii de fasole.

3.Pregătește dressing-ul de ierburi din ulei de măsline, zeamă de lămâie și verdeață uscată după preferință. Adaugă peste salată și amestecă. Pune salata în bol și servește cu chiftelele picante.

Credit foto: Photoland/Profimedia

 

Truc.  Chiftelutele ies mai fragede, daca adaugi în compoziție un dovlecel scurs bine de apă.

 

Salată iceberg cu rodie

Poza principala

salata_chifle_mici.jpg

500 g pulpe de pui dezosate

1 ou

Piper, chimen

Pesmet

Ulei pentru prăjit

½ salată romană

½ salată iceberg 

½ radicchio (cicoare roșie)

2 ardei iuți

1 legătură ceapă verde

1 morcov

150 g muguri de fasole mung

Dressing de ierburi

 

Salată cu șnițel crocant de pui

O salată nutritivă si rapid de făcut cu chiftele picante, ideală pentru un prânz de dietă!
Numar de portii
2-3
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE