Uncategorized

Salată cu fasole verde

1.Curăț fasolea verde, o rup în două sau trei bucăți și o pun la fiert 20-25 de minute. După ce s-a fiert, o scurg, o răstorn într-un castron și las fasolea verde să se răcească.
 
2.Adaug cașcavalul, brânza, castraveții, morcovii și roșiile tăiate în cubulețe. Presar un praf de sare și încep să pregătesc sosul.

Ciorba de fasole verde
 
3.Omogenizez gălbenușul crud cu cel fiert, adaug treptat uleiul, sucul de lămâie și smântâna și mixez până obțin o maioneză cremoasă.
 
4.Înainte de servire, pun sosul peste legume și amestec ușor. Le repartizez în pahare și le păstrez la rece până la servire.
 
SFAT. Sosul va căpăta un gust aparte și o culoare apetisantă dacă adaugi două lingurițe cu pastă de tomate.

Salata de ton cu fasole verde

Poza principala

salata_cu_fasole_mica.jpg

    400 g fasole verde
    200 g castraveti
    150 g caşcaval
    100 g brânză telemea
    6 roşii
    2 morcovi
Pentru sos
    1 gălbenuș
    1 gălbenuș fiert
    150 ml ulei
    70 g smântână
    4 linguri cu suc de lămâie
    sare

Astăzi, te invit să combinăm fasolea verde într-o salată deosebit de gustoasă.
Numar de portii
4
Facebook Comments


iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE