Salata cu fructe de mare

1.Se lasa bastonasele la temperatura bucatariei sa se dezghete,apoi se taie rondele si se pun intr-un bol.
2.Se fierbe orezul cu putina apa(cat sa treaca peste orez) si sare.Se strecoara si se spala sub jet de apa.
3.Se scurge porumbul din conserva si se adauga in bol.
4.Se spala ridichile si tijele de telina , apoi se taie marunt.Se amesteca cu ingredientele din bol.
5.Se fierb ouale si se taie in sferturi mici.Se lasa sa se raceasca, apoi impreuna cu maioneza se amesteca cu restul ingredientelor din bol.Se condimenteaza cu sare si piper, daca este necesar ,si se pune bolul la rece pana la servire.
Pofta buna!

Nota:Preparatul poate fi servit ca aperitiv sau ca o cina usoara.

4 cutii a 250g. surimi(bastonase de surimi cu gust de crab),
2 cutii cu porumb fiert,
4 tije de telina,
1 legatura de ridichi rosii,
1 borcan de 500g. maioneza light(Helmann’s),
150g. orez,
sare,
piper,
12 oua fierte (sa fie tari);
este o salata usoara si deosebit de gustoasa.
Numar de portii
4
Calorii
Facebook Comments

Roda45

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE