Salată cu paste si legume

1.Pune toate ingredientele pentru dressing într-un borcănel, închide-l ermetic și agită-l bine. Lasă-l deoparte.

2.Pune pastele la fiert în apă cu sare și fierbe-le al dente (ferme, ușor moi la suprafață și cu un miez mai tare). Scurge-le apoi de apă și dă-le printr-un jet de apă rece.

3.Între timp, feliază legumele și pune-le într-un castron larg. Adaugă pastele răcorite și toarnă dressingul preparat în borcănel.

4.Amestecă ușor și servește salate cu paste si legume celor dragi.

credit foto: © victoria p. – Fotolia.com

 

Salată cu șnițel crocant de pui

Poza principala

salata_de_paste_cu_legume_fotolia_40892944_subscription_xxl.jpg_c_victoria_p._-_fotolia.com_mica.jpg

400 g paste spirale (fusilli)

1 ardei gras roșu

1 ardei gras galben

2-3 castraveți acri

2-3 fire de ceapă verde (sau chives)

sfeclă coaptă sau fiartă (opțional)

3-4 roșii uscate în ulei

 

pentru dressing:

2 linguri cu oțet de vin roșu

½ linguriță cu miere

½ linguriță cu sare

100 ml ulei de măsline

1 lingurită cu muștar de Dijon

 

Salată de creveţi

Ușor de pregătit și rapidă, salata cu paste si legume este ideală pentru cina în familie sau cu prietenii.
Numar de portii
4
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE