Salată cu pește marinat

1. Fierbe cartofii în coajă, în apă cu sare. Curăță-i cât sunt calzi, lasă-i să se răcească înainte de a-i tăia în cubulețe.

2. Spală sfecla în coajă și pune-o în cuptorul încins. Scoate-o când s-a înmuiat, las-o să se răcească, apoi curăț-o de coajă și tai-o în cubulețe. Taie peștele în bucăți potrivite.

3. Alternează în fiecare castron straturi de cartof, pește, sfeclă și ouă tăiate. Servește salata cu peste marinat alaturi de sosul pregătit din ingredientele enumerate, amestecate foarte bine.

 

Salată de sfeclă coaptă și brânza feta

Poza principala

salata_cu_peste_mica.jpg

300 g hering marinat

3 cartofi fierţi

1 sfeclă

1-2 ouă fierte

piper alb

sare

 

Pentru sos

300 g iaurt

2 linguri cu ulei

1/2 lingurițe cu muştar

sare

piper alb

 

Salată de paste cu nectarine

Salata de peste marinat in combinatie cu sfecla si cartofi vor avea un gust apetisant si va fi cu siguranta apreciata.
Numar de portii
4
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE