Uncategorized

Salata cu piept de rata

1.Se spala pieptul de rata si se pune la fiert in supa de carne si vin. Se adauga un praf de sare si cateii de usturoi. Dupa ce a fiert, se taie carnea in felii si se trage putin in unt topit.
 
2.Separat, se caramelizeaza zaharul. Se adauga sucul de portocala, sosul de rosii, smantana si 100 ml de apa. Se lasa pe foc sa fiarba, la foc mic, pana se leaga sosul.
 
3.Se repartizeaza in farfurii frunze de rucola, nuci si felii de piept de rata. Se stropeste pieptul de rata cu putin sos si se serveste alaturi de cubulete de portocala.
 
4.Sfat: Salata cu piept de rata se poate servi si stropita cu sos pregatit rapid din patru linguri cu ulei de masline, un praf de sare, o lingurita cu miere si doua linguri cu otet balsamic.

Tocanita de mangalita cu varza murata

Poza principala

salata_cu_piept_de_rata_mica.jpg

    1 piept de raţă
    500 ml vin alb
    500 ml supa de carne
    2-3 căței de usturoi
    2 linguri cu unt
    300 g rucola
    100 g nuci
    ulei
    sare
    2 linguri cu zahăr
Pentru sos
    100 ml sos de roşii
    500 ml smântână
    1 portocale

Rucola este un tip de salata foarte apreciata pentru proprietatile ei antioxidante si anticancerigene.
Numar de portii
4
Facebook Comments


iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE