Salată cu pui și ciuperci

1. Curăț ciupercile champignon, le spăl și le șterg cu hârtie de bucătărie, apoi le pun pe un grătar încins și uns cu ulei.

2. După ce sunt gata ciupercile, rumenesc carnea de pui condimentată cu sare și piper. Poți să folosești o bucată de carne care ți-a rămas de la friptură sau chiar din supa de pui.

3. Într-un vas încăpător, amestec carnea de pui ruptă în fâșii și ciupercile champignon tăiate în felii. Adaug morcovii și țelina date pe răzătoarea mare. Pun un praf de sare și un strop de ulei și le amestec.

4. Separat, combin smântâna cu uleiul, oțetul, zeama de lămâie, puțină sare și piper. Torn sosul peste salata de pui și amestec. O las în frigider cel puțin 30 de minute, ca să se întrepătrundă aromele.

 

SFAT. Pentru mai mult gust, adaugă în salată 2-3 hribi deshidratați. Îi pui într-un vas cu apă rece și îi hidratezi 30 de minute. Clătești, storci foarte bine, toci mărunt și adaugi în salată.

 

Salata Caesar cu pui si bacon

Poza principala

salata_mica.jpg

500 g ciuperci champignon

400 g piept de pui

1 ţelina

3 morcovi

3 linguri cu ulei de măsline

sare

piper

 

Pentru  sos:

150 g smântână

2 linguri cu oțet

3 linguri cu suc de lămâie

1 lingură cu ulei de măsline

 

Salată de pui marinat şi feta

O combinatie inedită și o salată de pui delicioasă cu care-ti poți impresiona musafirii.
Numar de portii
4
Facebook Comments



Mariana.F

Comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE