Salata cu rucola

1.Taie ceapa julien și dă rucola sub un jet de apă rece.

2.Rumenește semințele de in și nuca într-o tigaie, dar fără să le arzi.

3.Amestecă într-un borcănel oțetul balsamic, uleiul și un praf de sare.

4.Pune rucola și ceapa într-un castron, toarnă deasupra amestecul de oțet.

5.Presară deasupra brânza de capră sfărâmată, felii de cășuni, nucile răcorite și servește de-ndată.

 

Truc. Dacă-ți lăcrimează ochii, pune ceapa înainte de a o tăia într-un vas cu apă rece în care ai dizolvat o lingură cu sare.

 

Salată de vară

Poza principala

salata_cu_rucola_fotolia_53567140_subscription_xl.jpg_c_taiftin_-_fotolia.com_mica.jpg

1 cutie cu rucola

¼ ceapă roșie

200 g căpșuni

100 g brânză de capră

nuci

1 lingură cu oțet balsamic

2 linguri cu ulei de măsline

semințe de in

sare

 

Salata cu capsuni si portocale

Salata cu rucola, căpșuni, seminte și brânza de capră, stropită cu puțin oțet balsamic, este un deliciu.
Numar de portii
2
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE