Salata cu sparanghel, bacon si ciuperci

1. Fierbeti sparanghelul in apa pentru 2 minute, apoi scurgeti bine si clatiti sub apa rece.

2. Pentru dressing: Amestecati toate ingredientele.

3. Incalziti uleiul intr-o tigaie. Adaugati baconul si prajiti pentru 4-5 minute pana se rumeneste. Puneti si ciupercile si caliti inca 4-5 minute sau pana cand acestea sunt usor aurii.

4. Adaugati si sparanghelul in tigaie pentru a-l incalzi putin impreuna cu rucola. Amestecati cu mare parte din dressing si mai lasati inca 1 minut pe foc.

5. Serviti salata calda cu dressingul ramas deasupra.

Poza principala

rexfeatures_628175h_mica.jpg

250g sparanghel
2 linguri de ulei floarea soarelui
4 felii bacon afumat
100g ciuperci, taiate
75-100g ruccola
Dressing:
3 linguri ulei de masline
1 lingura otet balsamic
1 lingura mustar frantuzesc
1 lingurita zahar
sare si piper

Iata o idee de salata consistenta si delicioasa. Pofta buna!
Numar de portii
3-4
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE