Uncategorized

Salata cu sparanghel si cartofi noi

1. Taiati cartofii pe jumatate si inabusiti-i intr-o oala, in zeama de legume, pentru 9-10 minute. Adaugati sparanghelul si fasolea verde si fierbeti inca 3-4 minute pana cand cartofii sunt moi, iar zeama s-a evaporat pe jumatate. Scurgeti legumele intr-un bol.

2. Pentru dressing: Incalziti uleiul intr-o tigaie mica, adaugati ceapa verde si caliti-o pentru un minut sau pana incepe sa se inmoaie.

3. Turnati dressingul cald in bolul cu legumele si amestecati cu mainile. Rupeti bucatele de branza si puneti-le pe deasupra salatei, alaturi de frunzele de menta.

Poza principala

rexfeatures_1212269g_mica.jpg

300 g cartofi noi mici, spalati
600 ml zeama de legume, calda
200 g sparanghel
150 g fasole verde
100 g branza de capra
12 frunze mici de menta
Pentru dressing:
2 linguri ulei de masline
4 cepe verzi, taiate

O salata de primavara deosebit de consistenta pe care, daca doriti, o puteti adapta cu ingredientele voastre preferate.
Numar de portii
4
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE