Salata de avocado cu chorizo

1. Incalziti uleiul de masline intr-o tigaie si prajiti bucatile de ciabatta pentru 8-10 minute sau pana cand devin crocante si aramii. Scurgeti crutoanele obtinute pe un servet de bucatarie.

2. Prajiti chorizo in aceeasi tigaie pana cand devine aramiu pe ambele parti(nu folositi mai mult ulei, carnatul va pierde grasime). Mariti focul si adaugati rosiile cherry. Amestecati pentru 1-2 minute sau pana cand rosiie incep sa se inmoaie. Adaugati otetul balsamic si zaharul apoi condimentati dupa gust cu sare si piper.

3. Amestecati avocado-ul, frunzele de salata si uleiul de masline ramas. Aranjati pe o farfurie. Puneti chorizo-ul, rosiile si crutoanele deasupra apoi turnati sucul din tigaie deasupra.

Poza principala

h_01480562_mica.jpg

60ml ulei de masline
1 paine ciabatta, maruntita
160g chorizo, taiat
250g rosii cherry, injumatatite
30ml otet balsamic
putin zahar
sare si piper
2 avocado, injumatatiti, fara samburi
150g frunze de salata

Chorizo este un tip de carnat gustos si aromat, folosit cel mai des in prepararea paella. Poate fi inlocuit cu alt tip de carnat aromat.
Numar de portii
4-8
Facebook Comments

cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE