Uncategorized

Salata de brânza si legume coapte

1. Taie roșiile în cuburi, iar cepele și dovleceii, în feliute. Pune-le într-o tava stropita cu foarte putin ulei, presara oregano și piper negru proaspat macinat. Așaza deasupra bucata de brânza și da la cuptorul încins pentru 20 de minute.

2. Pentru sos, încinge o lingura cu ulei într-o tigaie și adauga caperele scurse. Lasa-le 2-3 minute și scoate-le într-un castron. Feliaza ardeii și ceapa cât mai subtire și pune-le peste caperele racorite.

3. Preseaza maslinele pe un fund de lemn folosind un cutit cu lama lata, scoate sâmburii și taie-le în felii. Pune-le în castronul cu legume. Amesteca, stropește cu putin ulei, dupa gust, sareaza și pipereaza.

4. Servește salata de legume coapte cu sos de masline și un pahar cu vin alb rece.

 

Secret. Cum recunoști feta? Este o brânza de un alb curat, cu textura farâmicioasa și gust sarat, dar în același timp moale și pufoasa.

 

Salata de cuscus cu rosii coapte si branza de capra

Poza principala

salata_mica.jpg

500 g brânza feta

5 rosii

2 dovlecei mici

2 cepe

2 linguri cu ulei de masline

1/2 linguriță cu oregano

1/2 linguriță cu piper

 

Pentru sos:

1 lingura cu capere

1 ceapa rosie

1 ardei gras

10 masline kalamata

ulei de masline

sare

piper

 

Rulouri cu brânză feta

Salata de brânza si legume coapte o poți servi ca fel principal la o masa împreuna cu familia, dar și la cina.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE