Salata de cartofi dulci

Preincalziti cuptorul la 200 de grade si ungeti o tava cu ulei.

Dressing:

Amestecati toate ingredientele si lasati deoparte.

Salata:

Aranjati cartofii dulci si ceapa pe un singur strat in tava. Condimentati cu sare, cimbru si putin ulei. Coaceti pentru 40 minute sau pana cand legumele sunt moi si aramii. Intoarceti cartofii ocazional.

Puneti 3/4 din dressing peste legumele fierbinti si lasati la racit. Adaugati telina.

Aranjati frunzele de salata pe o farfurie si puneti cu lingura salata de cartofi dulci pe deasupra. Presarati alunele si completati cu dressingul ramas.

Poza principala

h_01463153_400.jpg

Dressing:
4 linguri zeama de lamaie
2 linguri sos de soia
1 lingurita de arpagic
125g patrunjel
zahar
Salata:
6 cartofi dulci, curatati si taiati
1 ceapa medie, taiata
sare
frunze proaspete de cimbru
80ml ulei de masline
2 fire de telina, taiata fin
frunze de salata
1/2 de alune acaju, taiate si prajite

O salata pe gustul tuturor, numai buna de servit in orice moment al zilei.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE