Salata de cuscus cu rosii coapte si branza de capra

1. Coaceti rosiile. Preincalziti cuptorul si tapetati o tava cu folie de aluminiu. Taiati rosiile in jumatate si asezati-le in tava unele langa altele, cu partea taiata in sus. Presarati sare si piper si, daca doriti, putin zahar brun. Coaceti pentru 20-25 de minute sau pana cand  rosiile se rumenesc pe margini. Consumati-le in salata imediat sau puneti-le intr-o sticla si turnati ulei de masline pe deasupra.

2. Puneti cuscusul intr-un castron, asezonati cu sare si turnati 500 ml de apa fierbinte peste el. Acoperiti si lasati deoparte pentru 5 minute. Amestecati bine.

3. Adaugati castravetele, ceapa verde, menta si zeama de lamaie. Puneti rosiile si uleiul de masline si amestecati. La final, adaugati branza de capra si serviti.

 

Cotlet de berbecuţ cu cuşcuş şi rodie

Poza principala

salata_de_cuscus_h_01645824_mica.jpg

Pentru rosiile coapte:
1.5 kg rosii
125 ml ulei de masline
Pentru salata:
350 g cuscus
1 castravete, taiat cubulete
1 legatura ceapa verde, tocata
125 g frunze de menta, tocate
45 ml zeama de lamaie
80 ml ulei de masline
1 rola branza de capra, faramata

 

Cuşcuş, bobiţe de sănătate

Aceasta salata este perfecta cu pui la rotisor sau ca parte a unui platou de aperitive.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE