Salata de fasole cu Gorgonzola

1. Intr-un castron mare, amestecati tapenade cu uleiul de masline pentru a crea dressingul.

2. Amestecati fasolea cu dressingul. Adaugati ceapa verde, rosiile si branza. Amestecati usor. Puteti adauga orice condimente, dupa gust.

3. Impartiti in castroane pentru servire, presarati marar proaspat peste si serviti cu paine proaspata sau biscuiti sarati, daca doriti.

Poza principala

rexfeatures_715817h_mica.jpg

2 linguri tapenade
3 linguri ulei de masline
2x410g conserve de fasole alba cannellini, spalata si uscata
2 fire de ceapa verde, taiata
200g rosii cherry sau rosii in bulion mici, taiate
150g branza Gorgonzola, taiata cubulete
sare si piper negru proaspat macinat
cateva frunze de marar proaspat

Vara adoram salatele, dar nu trebuie sa uitam ca ele pot fi consumate pe tot parcursul anului.
Numar de portii
6
Calorii
272
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE