Uncategorized

Salată de fasole verde cu şuncă şi caşcaval

1.Spală şi curăţă fasolea, apoi pune-o la fiert în apă clocotită cu sare pentru 20 de minute. Pune-o în strecurătoare şi clăteşte-o sub jet de apă rece, apoi scurge-o bine şi pune-o într-un castron de salată.

2.Taie feliile de şuncă în fâşii subţiri, iar caşcavalul în cubuleţe.

3.Încinge o tigaie fără ulei şi rumeneşte rapid seminţele de pin, după care pune bucăţile de şuncă şi un strop de ulei. Când şi şunca a căpătat puţină culoare pune-le peste fasole, adaugă şi caşcavalul, sare şi piper, apoi amestecă uşor.

4.Într-un borcan amestecă oţetul cu muştarul şi uleiul de măsline şi asezonează salata cu acest sos. 

Credit foto : Photoland/Profimedia

 

Salata cu cuscus

Poza principala

salata_fasole_mica.jpg

500 g fasole verde

2 linguri de seminţe de pin

3 felii de şuncă

150 g caşcaval

1 lingură de oţet balsamic

1 linguriţă de muştar

5 linguri de ulei de măsline

Piper

Sare

 

Salata Caesar cu pui si bacon

Când vrei să prepari o salată mai altfel, fasolea verde este o opţiune bună. Unde mai pui că merge de minune cu caşcaval!
Numar de portii
6
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE