Uncategorized

Salată de fasole verde cu usturoi și mărar

1.Pune fasolea decongelată în uleiul în care ai rumenit o ceapă mică tocată mărunt.

2.Stropește cu apă din când ân când, până fasolea se înmoaie.

3.Între timp, freacă usturoiul pisat cu sare și puțin ulei până devine ca o maioneză. Toarnă, după gust, zeamă de lămâie sau puțin oțet.

4.Pune fasolea într-un castron și deasupra maioneza de usturoi. Amestecă cu grijă să nu zdrobești păstăile. 

5.Presară mărar verde tocat deasupra și servește salata de fasole verde cu usturoi și mărar alături de pâine de casă sau mămăligă rece.

 

Sugestie. Dacă folosești fasole la borcan, alege soiul fideluță. Este mult mai fragedă și nu are ațe. În acest caz, strecoară fasolea și pune-o direct în castron. Nu mai trebuie decât să-i pui maioneza de usturoi șă mărarul.

 

Salată de cartofi cu sos de iaurt

Poza principala

salata_de_fasole_verde_mica.jpg

400 g fasole verde congelată

3-4 căței de ustuoi

1 ceapă mică

mărar verde

zeamă de lămâie/oțet

ulei

sare

 

Salată caldă cu orez și morcovi

Pentru o gustare rapida, pregateste salata de fasole verde cu usturoi si marar.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE