Salată de fetică cu boabe de struguri

1. Se alege salata, se spală şi se scurge. Boabele de struguri se spală cu apă călduţă şi se usucă bine. 

2. Se curăţă ceapa şi se mărunţeşte, la fel şi nucile, însă nu foarte mărunt. 

3. Se prepară un sos (dressing) din oţet, muştar, haşmă, sare, piper şi ulei. 

4. Boabele de struguri se taie în jumătate şi se scot sâmburii, după care se aşează într-un bol de salată, împreună cu fetica şi nucile.

5. Se amestecă bine toate ingredientele cu sosul preparat.

Sursa: Cultura vitei-de-vie in gospodarie, Editura Casa

 

Sfat. Ceapa franţuzească se poate înlocui cu ceapă albă sau roşie, însă din ceapa roşie se va folosi mai puţină, deoarece are gustul mai intens.

 

Struguri murați

Poza principala

salata_de_fetica_mica.jpg

150 g de fetică sau salata mielului

100 g struguri negri

100 g struguri albi

1 ceapă franţuzească (haşmă)

30 g de nuci

2 linguri oţet cu vin roşu

1 linguriţă cu muştar

3 linguri ulei cu măsline

sare

piper

 

Dulceață de struguri

Rapid de pregatit si cu un gust interesant, salata de fetica cu boabe de struguri este un antreu deosebit.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE