Uncategorized

Salata de legume cu mozzarella

1. Sfarama mozzarella in bucati si marineaz-o in amestec de ulei, oregano, busuioc si asezoneaz-o.

2. Cu ajutorul unui curatator de legume, taie legumele in fasii. Pune-le intr-un castron cu apa rece si lasa-le deoparte pana sunt usor curbate.

3. Pentru a servi, scurge fasiile de legume, apoi pune-le pe un prosop care sa absoarba excesul de apa. Pune-le pe un platou impreuna cu mozzarella marinata. Pune deasupra parmezanul ras, sare si piper. Stoarce lamaia peste preparat si serveste.

Poza principala

h_01062802_mica.jpg

120 g de branza mozzarella, 

O jumatate de cana de ulei de masline

O lingurita de oregano uscat

O mana de frunze proaspete de busuioc

Sare de mare si piper negru

O radacina de fenicul

120 g de sparanghel

250 g de dovlecei

Pentru servire: parmezan ras

O lamaie, taiata in patru

Pentru iubitorii de branza, o reteta bogata in arome. O recomandam pentru un pranz usor.
Numar de portii
4
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE