Salata de linte cu sfecla si mozzarella

1. Fierbeti lintea in aprox. 800 de ml de apa pana e gata, dar nu devine prea moale. Puteti da gust apei adaugand telina si cartofi, ceapa si frunze de dafin. Strecurati lintea imediat ce s-a fiert si lasati-o sa se raceasca, indepartand legumele.

2. Incalziti cuptorul. Decojiti si taiati in jumatate sfecla baby si in sferturi ceapa rosie. Stropiti cu ulei de masline si otet balsamic si dati la cuptor pana se inmoaie si se patrund.

3. Intre timp, puneti lintea intr-un castron, stropiti cu zeama de lamaie si asezonati cu sare si piper. Amestecati si patrunjelul.

4. Puneti lintea intr-o farfurie, apoi aranjati sfecla, ceapa rosie, sunca, migdalele prajite, mozzarella bocconcini si ruccola. Amestecati-le si presarati semintele de rodie. Stropiti cu ulei de masline si serviti.

Poza principala

salata_de_linte_cu_sfecla_si_mozzarella_h_01664706_mica.jpg

250 g linte 

12 sfecle mici

200 g mozzarella bocconcini sau branza de capra

2 cepe rosii

70 g sunca 

50 g migdale, prajite si zdrobite

ulei de masline

otet balsamic

zeama unei lamai

o mana de patrunjel

seminte de rodie

ruccola

sare

piper

O salata plina de ingrediente sanatoase si nutritive este exact ce ne trebuie pentru un pranz de vara.
Numar de portii
8
Facebook Comments

Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE